Ajánlat kérés

The AmeriProcess

Az AmeriClean forradalmian új, innovatív 3 lépéses tisztítási eljárást kínál otthonában. Az általunk alkalmazott eljárás pontosan megegyezik az Amerikában kifejlesztett és alkalmazott eljárással. A szőnyegtisztítás hatalmas és továbbra is növekvő iparág Amerikában, és mi felismertük annak fontosságát, hogy ezt a kiváló minőségű szőnyeg és kárpit-tisztítási eljárást mindenki számára elérhetővé tegyük. Hisszük, hogy minden otthonban, függetlenül attól, hogy hol található, elérhetőnek kell lennie a kiváló minőségű, forradalmi és innovatív szőnyegtisztítási eljárásnak.

Első lépés

A szőnyeg és a kárpit tisztítás első lépése a szálak mélyreható, erőteljes porszívózása, amely kiemeli és eltávolítja a laza szennyeződéseket, port és korpát. Ez az első lépés lehetővé teszi, hogy speciális tisztítóoldatunk mélyen behatoljon a szálakba, és alapos tisztítást biztosítson a szőnyegnek és a különböző kárpitnak. Ezen lépés elengedhetetlen ahhoz, hogy és az AmeriProcess tisztítási folyamat következő két lépése hatékonyan folytatódjon.

Második lépés

Az AmeriProcess második lépése egy speciális összetételű tisztítóoldat felhordása a szőnyegre és a kárpitra. Az oldatot egy speciális kefével juttatjuk a felszín alá, hogy mélyen behatolhasson a szőnyeg és a kárpit szálai közé felszabadítva a szálrostokat a szennyeződésektől és a foltoktól. Az oldatot néhány percig rajta hagyjuk a szőnyegen és a kárpiton, hogy elkezdjen dolgozni és végezze a dolgát.

Harmadik lépés

Speciális tisztítási folyamatunk harmadik lépése, hogy professzionális tisztítógépeinkkel kiöblítjük az oldatot és megtisztítjuk a szőnyeg és kárpit szálakat a szennyeződésektől, foltoktól, portól és korpától. Az extrahálási folyamat során forró vizet használunk, amely semlegesíti a szálakat és visszaállítja a megfelelő pH -egyensúlyt. E lépés során visszaadjuk a szálak színét is, így a szőnyeg és a kárpit teljesen újszerűnek tűnik.