Ajánlat kérés

Kik vagyunk?

AmeriClean büszkén kínálja szolgáltatásait lakó- és kereskedelmi ingatlanok számára. A leghatékonyabb, és legismertebb amerikai szőnyeg és kárpittisztítási eljárást visszük otthonába, hogy biztosítsuk megelégedettségét. Szakértői csapattal és többféle professzionális szolgáltatás nyújtásával biztosítjuk otthona, irodája vagy akár autója tisztaságát. Legyen az a legkisebb vagy legnagyobb tisztítási feladat, mi hisszük, hogy otthona megérdemli a kiemelt gondoskodást és tisztaságot. Ezért indítottuk el az AmeriClean szőnyeg és kárpittisztást, hogy kiemelt minőségű professzionális szolgáltatást nyújtsunk, amelyben megbízhat!

Szőnyegtisztítás

A rendszeres szőnyegtisztítás elengedhetetlen fontosságú. A piszkos szőnyeg nyilvánvaló, de néha a szőnyeg már azelőtt koszos, mielőtt látná a szennyeződést a szálakon. A szőnyeg és kárpitszálak elrejtik a szennyeződést, de az állandó forgalom következtében a szennyeződés idővel lejut mélyen a szálakba is. Ennek köszönhetően a szennyeződés felőrli nemcsak a szálakat, hanem a szőnyeg hátlapját is. Ez károsodást, tompa színt és kellemetlen szagokat okozhat a szőnyegben vagy a kárpitban. Továbbá a szőnyegen vagy a kárpiton található szennyeződés, por, korpa és sok egyéb tényező allergia kialakulásáhpz vezethet vagy akár súlyosbíthatja a meglévő allergiát vagy asztma tüneteit. Ha azt szeretné, hogy szőnyege és kárpitja sokáig jó állapotban maradjon, akkor évente legalább kétszer vagy gyakrabban érdemes megrendelni az AmeriClean szolgáltatásait, ahogy azt az igénybevétel megköveteli. Az otthoni munkavégzés is hozzájárul ahhoz, hogy a szőnyeg és a kárpit tisztítása gyakrabban szükségessé válik.

Védelem

Miután az otthoni szőnyege és kárpitja professzionális tisztításon esett át, határozottan javasoljuk különleges védőanyag alkalmazását. A szálvédő anyag képes visszaállítani a szőnyeg eredeti védőbevonatát, így a tisztítás eredménye tovább tart, és a későbbiekben megkönnyíti az otthoni takarítást. Minden szőnyeg és kárpit eredendően kap egy védelmi réteget a gyártási folyamat során. Idővel azonban ez a védelem lekopik a használat, az igénybevétel és a porszívózás során. A speciális védelem újbóli alkalmazása a szőnyegen és a kárpiton lehetővé teszi, hogy több szennyeződést tudjon felporszívózni, és hosszabb ideig megvédje a szőnyegét bármilyen folyadék kiömlésétől, illetve hatékonyabban tudja felitatni a már kiömlött folyadékot.

Szagtalanítás/Illatosítás

A piszkos szőnyeg és kárpit könnyen kellemetlen illatú otthont eredményez. Leggyakrabban háziállat tartása okozhatja a kellemetlen illatot; azonban számos más természetes organizmus is hozzájárulhat a kellemetlen otthoni szaghoz. Az általunk használt professzionális szagtalanító a kellemetlen szagok forrását szünteti meg, azáltal, hogy közvetlenül harcol a hányás, vizelet vagy akár székletből eredő szagokkal. Felhordása után a szagtalanító megszünteti a szag forrását, így a szőnyeg és a kárpit friss és kellemes illatú lesz újra.