Ajánlat kérés

Hisszük, hogy otthona megérdemli a kiemelt gondoskodást és tisztaságot

Elégedett ügyfelek

Amit az ügyfeleink mondanak rólunk

AmeriClean nagyon alapos munkát végzett, és nagyon szívesen ajánljuk őket másoknak is! A házunk nem volt túl koszos, de a családom allergiája miatt volt rájuk nagy szükség, és nagyon is észrevehető különbség volt szőnyegek állapotában! A legközelebbi alkalommal is Briant fogjuk hívni, ez biztos!

Boglárka

AmeriClean és Brian csodálatosak voltak! Időben érkeztek, ahogy kértük tőlük. Gyorsak és nagyon alaposak voltak. Nem terveztem, hogy otthon maradok, amíg a nappalit és a hálószobát takarítják, de végül dolgom akadt a házban, így maradtam. Brian csapata tényleg profi és nagyon barátságos volt! Bárcsak korábban megtaláltam volna már őket!

Zsolt

Brian elképesztő munkát végzett! Aprólékos volt, és úgy megtisztította a szőnyegeket és a kanapékat úgy, ahogy elképzeltem. Mindent megtett, hogy a kéréseimet teljesítse! Mindenkinek ajánlom az AmeriClean-t szőnyeg és kárpittisztításra, hogy ha csúcsminőségű tisztaságot szeretne otthonába. Nem fog csalódni, ha Brian és csapata tisztítja a szőnyegeit és a kanapéját!

Kata

Végre az első cég, ahol nem kell számolgatnom, hogy mi mennyibe fog kerülni, hanem egyszerűen megrendelem csak azt a szobát, ahol éppen a legkoszosabb a szőnyeg vagy a kanapé! Profi szolgáltatást kaptunk egy óra alatt! A különbség meglepően látványos volt! A végeredmény pedig magáért beszélt!

Mónika

Mi azért választottuk az AmeriClean-t, mert az ő tisztítási eljárásuk tűnt a leghatékonyabbnak a leírás alapján, és nem csalódtunk bennük, tényleg minden úgy történt, ahogy ígérték! gyönyörő tiszta lett minden, a kanapénk újra olyan, mintha új lenne! Köszönjük szépen!

Kristóf